Steenpuist uitknijpen of behandelen met trekzalf

Er zijn genoeg mensen die zo snel mogelijk van een steenpuist af willen en de steenpuist willen uitknijpen. Maar dat is zeker niet verstandig om te doen! Een gewoon puistje kun je natuurlijk prima uitknijpen maar een steenpuist heeft wat meer tijd nodig om rijp te worden. Daarnaast zit de steenpuist vol met pus en etter die behoorlijk besmettelijk kan zijn waardoor verdere infecties kunnen optreden! Wanneer je een onrijpe steenpuist uitknijpt kan de massa pus en etter ook nog eens in de bloedbaan terecht komen en dan ben je helemaal ver van huis en kun je goed ziek worden. Met een flinke lik trekzalf kun je de puist snel laten rijpen!

Snel een rijpe steenpuist met trekzalf

Een steenpuist krijg je niet sneller rijp door er in te gaan knijpen of er aan te krabben en pulken! Je maakt de ontsteking alleen maar erger en de kans op verdere besmettingen zowel op de huid als een ontsteking die naar binnen slaat is te groot. Laat een steenpuist altijd rijp worden! Doet de steenpuist te veel pijn of is hij te hinderlijk dan kun je hem laten openmaken door de arts. Die kan door middel van een incisie de steenpuist draineren. Meestal gebeurt dit openmaken van een steenpuist alleen wanneer hij niet uit zichzelf geneest of wanneer de steenpuist op een gevaarlijke plek zit.

Houdt de steenpuist schoon met trekzalf

Wanneer je last hebt van een steenpuist is het verstandig om een aantal extra maatregelen te nemen om de steenpuist en de omliggende huid schoon te houden. Door de steenpuist en de omliggende huid schoon te houden voorkom je verdere besmetting. Wanneer mogelijk is het ook verstandig om de steenpuist af te dekken met een gaasje zodat wanneer hij openknapt de pus en etter wordt opgevangen. Wanneer je last hebt van meerdere steenpuisten op 1 plek dan ga je het beste naar de huisarts voor een consult en een plan van aanpak.

Besmetting door een steenpuist

Je kunt verdere besmetting door de bacteriën in een steenpuist zelf voorkomen of in ieder geval de kans erop verminderen door de steenpuist goed schoon te houden. Antibacteriële zeep is daarbij een prima middel en tevens kun je de steenpuist afdekken met een gaasje gedrenkt in zuivere alcohol of Betadine. Heb je steenpuisten op gebieden waar je kleding draagt dan is het verstandig om te strakke en zwetende kleding niet te dragen.

Steenpuist sneller laten rijpen

Heb je veel last of pijn van de steenpuist dan kun je kiezen voor een warm kompres om de klachten te verminderen en de druk te verlichten. Om een steenpuist sneller te laten rijpen kun je naast een warm kompres ook kiezen voor de echte Daro trekzalf. Met de Daro trekzalf kun je de rijping versnellen omdat Daro trekzalf de ontsteking als het ware naar buiten gaat trekken. Tevens zorgt de Daro trekzalf ervoor dat de huid wat dunner wordt op de ontsteking zodat het doorbreken van de steenpuist sneller gaat.

Daro trekzalf bij steenpuisten

Mijn ervaring met de enige echte Daro trekzalf is altijd goed geweest. Hoewel het wel duidelijk is wanneer je het gebruikt is het altijd effectief. Als je me vraag naar een review van Daro trekzalf dan is die enkel positief. Niet alleen bij het sneller afkomen van steenpuisten maar ook bij onderhuidse puisten en onderhuidse bulten. Ook wanneer je last hebt van een grote puist of een abces is Daro trekzalf ideaal.

Pampers

Gebruik Daro trekzalf bij steenpuisten

Ik gebruik Daro trekzalf altijd in combinatie met een gaasje. Breng de Daro trekzalf aan op de puist (steenpuist, abces, onderhuidse puist, bult) en zorg ervoor dat je er een beste laag Daro trekzalf op smeert. Daaroverheen leg ik dan het gaasje dat ik eventueel nog eens vast zet met een pleister of wat tape. Zo voorkom je vieze kleding en ben je er zeker van dat wanneer de puist openknapt er geen pus en etter in je kleding terecht komt. De Daro trekzalf kun je elke dag wel 2 tot 3 keer aanbrengen totdat je ziet dat de puist open is of op knappen staat. Dan is het mits je de omgeving schoon houdt en de pus en etter goed verwijderd een simpel klusje om de puist uit te knijpen.

Daro trekzalf kopen

Daro trekzalf koop je eenvoudig online bij Bol.com. De meeste drogisten in de stad hebben geen trekzalf meer in het assortiment omdat het steeds minder gebruikt wordt omdat het uit de bekendheid is geraakt. Trekzalf kopen doe je door op de onderstaande afbeelding of deze link te klikken!

Daro trekzalf

Trekzalf gebruiken en Trekzalf aanbrengen tips

Trekzalf aanbrengen en gebruiken is vrij eenvoudig! Met de volgende tips voor het aanbrengen van trekzalf pak je de ontsteking effectief aan en bevorder je de genezing van de steenpuist, puist, abces of vetbult!

 

  • Smeer de trekzalf dun op de bult of puist en probeer niet teveel ineens aan te brengen. 
  • Zorg dat de trekzalf NIET in de ogen, de neus, de mond of in een wondje komt, want dat geeft irritatie. Komt het middel hier per ongeluk in terecht? Spoel dan direct met veel water de trkzalf uit.
  • Trekzalf vlekken op kleding, beddengoed, wees dan ook voorzichtig bij het aanbrengen van trekzalf.
  • Dek, indien de plaats dit toelaat de steenpuist of puist af met een grote vierkante pleister of gaasje. Zo werkt de trekzalf sneller en effectiever tegen de ontsteking.
  • Ook voorkom je dooor het aanbrengen van een pleister of verband dat de trekzalf op kleding komt en deze kan verkleuren.

 

Daro trekzalf review bij huidaandoeningen

Trekzalf kun je gebruiken bij acne, acne conglobata, puisten, steenpuisten, abces, abcessen en onderhuidse puisten of onderhuidse bulten. Mijn ervaringen met trekzalf zijn bij deze problemen enkel positief! Het is niet de oplossing om in een dag van de aandoeningen af te zijn maar het zorgt er voor dat het proces met enkele dagen wordt versnelt en dat is mij heel veel waard! Met ttrekzalf op een ontsteking ben je er sneller vanaf! Een abces sneller laten rijpen met trekzalf is ook mogelijk! Lees meer in ons artikel over abcessen over hoe je een abces sneller kunt laten rijpen!

Vitamines en supplementen online kopen