Steenpuist home remedies

Steenpuist home remedies

Het is goed mogelijk om thuis steenpuisten te behandelen met natuurlijke producten of ingrediënten in plaats van direct een arts te bezoeken voor een antibioticakuur. De natuurlijke behandeling van steenpuisten vergt echter wel tijd en geduld, soms zelfs meerdere weken om het gewenste resultaat te behalen. Deze natuurlijke behandeling heeft natuurlijk wel meer voordelen dan de behandeling antibiotica die ook de goede bacteriën dood. In dit artikel vindt je simpele steenpuist home remedies op een rij!

Steenpuisten of furunkels zijn huidinfecties die zich laten herkennen doordat ze rood en hard zijn en vol met pus zitten waar zich met een aantal dagen een witgelige puskop in vormt.steenpuist home remedies, steenpuisten en voeding, steenpuisten en suiker Steenpuisten worden veroorzaakt door de Staphylococcus aureus (stafylokokbesmetting) en zijn ook ng eens zeer besmettelijk.

Pampers


Steenpuist home remedies:


Was je handen grondig na het aanraken of het behandelen van de steenpuist. Houd de steenpuist en de omliggende huid schoon door deze goed te reinigen met antibacteriële zeep. Breng een warm kompres met bijvoorbeeld Dode Zee Zout aan op de steenpuist gedurende 20 minuten, dit kun je drie keer per dag doen als dit noodzakelijk is.  De kompressen geven verlichting van de jeuk en de pijn en versnellen het helingsproces! Gebruik schone lakens en handdoeken bij elke wasbeurt! Breng Tea Trea Oil (natuurlijke antiseptische olie van de Tea Tree) en colloïdaal zilver crème  aan om het wondherstel te bevorderen en voor een natuurlijke ontsmetting. Gebruik in stukken gesneden knoflook of uienringen op de net open geknapte steenpuist! Beide zijn natuurlijke antibacteriële en antiseptische wondermiddelen!

Steenpuisten door verminderde weerstand

Steenpuisten zijn in veel gevallen een uiting of resultaat van een verminderde weerstand of een slecht functionerend immuunsysteem. Door je levensstijl en je voedingspatroon eens grondig onder de loep te nemen en waar nodig aan te passen kun je de uitbraak van steenpuisten of negenogen drastisch verminderen of zelfs in zijn geheel wegnemen. Door het juiste en gezonde dieet bouw je je immuunsysteem stap voor stap weer op en zal je weerstand weer sterker worden.

Ga direct naar de pagina met alle informatie over steenpuisten en de behandeling van steenpuisten op een natuurlijke manier!

Steenpuisten

Negenoog

Symptomen steenpuist

Vitamines en supplementen online kopen